Om oss

Maskin med blå toning

RVT Automation startades 2013 och redan då fanns mångårig erfarenhet inom industriautomation med robot och vision teknik. Vi levererar kompletta lösningar inom automation och är vana att arbeta strukturerat med komplexa projekt där vi tillsammans med kunden presterar goda resultat.

I takt med nya utmaningar utvecklas vi hela tiden och har idag en hög kompetensnivå och stor bredd att vila på. Vi är vana att driva komplexa projekt vilket gör att vi känner oss trygga i bedömningen av er förfrågan. Vi vet när det är lämpligt att automatisera.

Ingenting är omöjligt men det kan vara mer eller mindre lämpligt!

OnTime

Vi sätter prestige i att hålla våra tidsplaner och leverera OnTime. Av erfarenhet vet vi att nyckeln till det ligger i att jobba strukturerat från projektstart.

Effektiva

Vi är effektiva, noggranna, lösningsfokuserade och lämnar inget åt slumpen. Det gör att vi kan vara kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga.

Service-Minded

Vi ställer upp! 

Vi värderar våra kunder högt och föredrar en tät kundkontakt. En god långsiktig relation med gott samarbete är bra för alla parter och vi försöker alltid att möta kundkraven.

Kvalitet

Vi utvecklar och erbjuder robusta helhetslösningar. Utrustningarna kännetecknas av att de är genomarbetade och håller hög kvalitet. Vi tänker långsiktigt med genomtänkt konstruktion och rätt materialval.

Ingen vill ha en dålig maskin

Finns det något som är sämre än en utrustning som krånglar?

Som kund vill ni ha en maskin som fungerar – oavsett vad orsakerna är! Svårigheten i en applikation ska aldrig underskattas och givetvis måste man alltid gå till botten med orsaken om det uppstår problem. Med ett bra samarbete identifieras problemet för att sedan kunna lösas så snart som möjligt.

Har ni frågor eller vill sammarbeta med oss? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Kontakta oss